Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

MAZEYTEITE ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ


Δεν θέλαμε να ασχοληθούμε ούτε με το ποιος έχει το κάθε blog ούτε με τις αισχρότητες τους και τη χολή που κάθε φορά ρίχνουν, ατύχησαν όμως δύο blog που τα έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι,
1) το blog Κοσμάς και Δαμιανός το οποίο το έχει ένας μικρός Δικηγοράκος Αθανασάκης Γεώργιος ο οποίος έσυρε το ΣΥΡΙΖΑ να τρέχει πίσω από το ΚΚΕ., δεν μας ενδιαφέρει τι γράφει κάθε φορά για τον Τάκη Σαράντη, τον Ευβοιώτη, που δεν είναι άλλος από τον Ελαιοτριβάρη, και τον Γκαβούνα. τον προειδοποιούμε όμως να βγάλει αμέσως από το blog του την παραπομπή που έχει για το δικό μας blog που για άλλους μπορεί να είναι διαφήμιση, για μας όμως είναι δυσφήμιση. Αν δεν το πράξει, θα καταλάβει στην πορεία, τι σημαίνει προσωπικός πόλεμος και θα μάθουν οι Αναργυριώτες πολλές καυτές ειδήσεις Γιώργο Αθανασάκη.

2) το blog ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ανήκει στον Κώστα Ματζετάκη ο οποίος και αυτός ασχολείται με το δικό μας blog και όπως έλεγε η πρώτη του ανάρτηση για την κακομοίρα τη μάνα μου, ρε γαμώτο…
Τον προειδοποιούμε ότι αν δεν βγάλει από το blog όλες τις λασπολογίες που γράφει για το δικό μας αυτά που του γράφουν τα’ άλλα blog για το παράνομο σπίτι του πάνω στο ποτάμι και αυτός να απαντά κλαίγοντας για την κακομοίρα τη μάνα του, θα είναι πταίσματα.

ΥΓ.: Το blog μας τα ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ δεν έκρυψε ποτέ τις θέσεις του για τα δρώμενα στο Δήμο μας, και δεν πρόκειται να πάψη να γράφει, ανεξάρτητα αν κάποιοι λασπολόγοι όπως οι παραπάνω γράφουν αθλιότητες. Γιαυτό σήμερα θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην εφημερίδα ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ και στον Γιάννη Ελαιοτριβάρη για το άρθρο του που είχε για το αναψυκτήριο στην εφημερίδα.
Σίγουρα τους έφερε ταραχή και απάντησαν με ύβρεις και κακοήθειες.
Τους λέμε συνεχίστε έτσι και θα είμαστε στο πλευρό σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου