Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Μια συγκέντρωση για γέλια και για κλάματα 35 ατόμων


Μια τεράστια συγκέντρωση για ένα τεράστιο πρόβλημα για το «καφέ της πλατείας» διοργανώθηκε από τους ανθρώπους που ήταν απών στο μικρό πρόβλημα κατά αυτούς στη συγκέντρωση για την απομάκρυνση του 301 Ε.Β..

Καλούσαν τον κόσμο τότε να μην συμμετέχει και έγραφαν ειρωνικά σχόλια για μια συγκέντρωση πάνω από 1000 άτομα. Σήμερα γράφουν θριάμβους για μια συγκέντρωση 35 ατόμων που διοργάνωσε το ΚΚΕ, με στήριγμα αν είναι δυνατόν: Το ΣΥΡΙΖΑ, το Κώστα Μούρτη, τον Νίκο Νταηλάκη, το Σταύρο Νικητόπουλο.

Μετρήσαμε την ώρα της συγκέντρωσης ότι η μεγάλη αυτή συγκέντρωση που έγινε από το ΚΚΕ στην πλατεία Αγίων Αναργύρων για το πρώην Βούκινο αριθμούσε 35 συνολικά άτομα, για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε την φωτογραφία (παραπάνω) που πήραμε μέσα από το blog του ΚΚΕ.

Τι θα δούνε ακόμα τα μάτια μας;
1) Έγιναν στη πόλη μας υποστηρικτές του ΚΚΕ τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!!
2) Έγινε υποστηρικτής του ΚΚΕ ο άνθρωπος που είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους και τον έδιωξαν, ο κύριος Μούρτης!!
3) Τι θέση έχει τελικά ο ιατρός Νικητόπουλος; Αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και ότι βγει;
4) Ο Νίκος Νταηλάκης είναι και αυτός στις θέσεις καμία δραστηριότητα στην πλατεία που λέει το ΚΚΕ;


Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους διακρίναμε τον Γεράσιμο Θεοδωράτο, την Σωσώ Αγαλιανού, τον Δημήτρη Φεργάδη, τον Βασίλη Πολυμερόπουλο, τον Σταύρο Νικητόπουλο, τον Κώστα Μούρτη, τον Νίκο Νταηλάκη, τον Παναγιώτη Τερζόγλου, τον Γιώργο Αθανασάκη, τον Αλέκο Λύτρα, τον Στέργιο Τζανόπουλο, κ.α.



Για όλες τις αγοραπωλησίες της Δημόσιας περιουσίας , το ΚΚΕ διαμαρτύρεται, διοργανώνει συγκεντρώσεις κλπ, για το Γερμανό δεν βγάλανε άχνα, για το υπερβολικό τίμημα που κάποιοι ιδιόκτητες τα τσεπώσανε.
Φαίνεται ότι τα «ντολμαδάκια» κρατάνε ακόμα και βλέπετε το ΚΚΕ έχει έξοδα. Όλες οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε ιδιώτες είναι εχθροί, πλην των επιχειρήσεων που ανήκουν στο ΚΚΕ, και με μισθούς πείνας.
Όλοι κάποιες ξέρουμε, αλλά φοβόμαστε να μιλήσουμε μην μας πούν αντικομουνιστές, ανεξάρτητα ότι πίσω από τη διαφάνεια τους και τα «τσιτάτα» τους κρύβεται μια τεράστια αδιαφάνεια.
Τι κρύβετε πίσω άραγε από τον πόλεμο που δέχονται οι άμοιροι ενοικιαστές του αναψυκτηρίου;

Και τέλος, καλά, το ΚΚΕ κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτεται όλο και περισσότερο, αλλά οι υπόλοιποι χειροκροτητές που ήταν εκεί τι ρόλο παίζουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου