Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

Eίναι ντροπή και υποκρισία να κλείνουμε τα μάτια σε μια τόσο μεγάλη παρανομία που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στη πόλη μας αλλά και στους γύρω Δήμους η παράνομη κατοικία του Κώστα Ματζετάκη πάνω στη κοίτη του ποταμού.
Μερικές παρατάξεις και κάποια κόμματα προσπαθούν να αναδείξουν μικρά ή ακομα και ανύπαρκτα προβλήματα της πόλης μας σε μείζον προβλήματα και προσπαθούν να αποπρασανατολίσουν τον κόσμο θελημένα ή αθέλητα μόνο και μόνο για να κάνουνε αντιπολίτευση.
Σε ένα τέτοιο μεγάλο πρόβλημα κλείνουν τα μάτια, εμείς δεν είχαμε ασχοληθεί καθόλου με το θέμα, απεναντίας μας έφερνε απέχθεια ο ανθρωπος που το ανέδειξε ο γραφικός Μπολώτας.
Είδαμε όμως την θρασύτητα αυτού του κυρίου που κρίνει τους πάντες και τα πάντα και το παίζει προστάτης συμφερόντως της πόλης μας.
Είδαμε την συνεργασία που είχε με κάποιες παρατάξεις και τον εναγκαλισμό του με το Μούρτη, είδαμε την προστασία που του παρέχουν αρκετοί όπως ο Κώστας Σολωμός από τον Παρατηρητή, ο Σολωμός που και στην Τσούμπα ζεί και το ΚΚΕ καθοδηγεί. Θέλουμε να παραδεχτούμε την πρωτοπορία άλλων blog γιαυτό το θέμα και όπως λέει ο λαός κάλιο αργά παρά ποτέ….

ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

1 σχόλιο:

  1. Ν.Ξ. κάτοικος Τσούμπας

    Μεγάλη αξία δίνεται στους Μούρτηδες και στους Σολωμούς. Το ρόλο τους τον ξέρω καλύτερα από εσας, απ' όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι.
    Όσον αφορά τον κ. Ματζετάκη να οικονομήσει θέλει όσο το δυνατόν περισοτερα χρήματα, και νομίζει με αυτά που γράφει στο blog εκβιάζει, μην τσιμπάτε όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή